94-Nagy Pékség Szolgáltató Kereskedő Kft. meglévő üzlethelyiségének bővítése infrastruktúra és eszközbeszerzéssel

Azonosító szám: GOP-2.1.1-12/B-2013-1034

Az esztári székhelyű vállalkozás csaknem 8 millió Ft vissza nem térítendő támogatást nyert el „Komplex vállalati technológia-fejlesztés mikro-kis és- középvállalkozások számára” című pályázatán az Új Széchenyi Terv keretében. A projekt címe: 94-Nagy Pékség Kft. meglévő üzlethelyiségének bővítése infrastruktúra és eszközbeszerzéssel. A fejlesztés eredményeként egy 153 m2 alapterületű üzlethelyiség került kialakításra. A csaknem 20 millió Ft összköltségű pályázatnak köszönhetően a dinamikusan fejlődő vállalkozás növekedése hosszú távon is biztosított.

A társaság jelenleg 69 féle terméket állít elő, termékeit saját üzleteiben és viszonteladói partnerei segítségével értékesíti. A projekt benyújtásával a vállalkozás fő célja az volt, hogy a korábban két üzlethelyiséggel rendelkező (hús- és hentesáru vegyesbolt) összesen 61,56 m2 eladóterű üzletét több mint kétszeresére bővítse. A fejlesztésnek köszönhetően a bolt egy 153 m2 alapterületű modern, minden igényt kielégítő széles termékskála forgalmazásához helyet biztosító üzlethelyiséggé alakult.

A belső fejlesztések (eszközbeszerzés, ingatlanberuházás) révén megerősödött a vállalkozás, mely a jövőben új munkaerők felvételét és új piacok megszerzését eredményezi. A fejlesztéssel az esztári vállalkozásnak lehetősége nyílik a termelők és fogyasztók színvonalasabb kiszolgálására összesen 17 településen. Az Európai Uniós támogatás egy kivételes fejlődési lehetőséget irányzott elő, melyen felbuzdulva a vállalkozás további fejlesztésekben gondolkodik. A Kft-nek már jelenleg is komoly tapasztalatai vannak Európai Uniós projektek megvalósításában, melyeknek köszönhetően nemcsak hogy tartani tudta azokban tett vállalásait, hanem több esetben jelentősen túl is szárnyalta, amivel a térség meghatározó magyar tulajdonú pékségévé nőtte ki magát. A vállalkozáson belül egyre inkább teret nyer a „termőföldtől az asztalig” szemlélet, azaz helyben termelt alapanyagokból kiváló minőségű termékeit a cég saját boltjaiban is értékesíti.

Projektadatok:

Projekt megvalósításának ideje: 2013. 12. 02. - 2014. 07. 31.

A projekt összköltsége: 19 423 019 Ft

Támogatás mértéke: 7 769 207 Ft

Támogatási intenzitás: 40%

Tekintsen meg néhány fotót az építkezésről, az eredményéről és arról, hogy a társaság milyen büszkén hirdeti elért eredményeit és a támogatás tényét.

Kereskedőknek

Szeretne csatlakozni hálózatunkhoz?
Vegye fel velünk a kapcsolatot, mi pedig tájékoztatjuk a részletekről!

A *-al jelölt mezők kitöltése kötelező.